SzolgáltatásaimMasszázs fajták

Igényeidnek megfelelően az alábbi masszázsfajtákból választhatsz.

 • Frissitő masszázs

  A frissítő masszázs egy kellemes, ősi módszer az izmok, a bőr és a vérkeringés felfrissítésére, egyúttal a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Jótékony hatással van az idegrendszerre, feloldja a feszüléseket, helyreállítja a vérnyomást, így egyensúlyozza a testben jelenlévő stresszes, feszült állapotot.


 • Svéd masszázs

  Öt alapfogás alkotja a svéd masszázst: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés és vibráció. Ezen fogások megfelelő sorrendben alkalmazása fellazítja a izmokat, élénkíti a vérkeringést, valamint az anyagcsere fokozásával segíti a test méregtelenítését.


 • Extra teljes testmasszázs

  Frissítő masszázs kiegészítése arc-, és talpmasszázzsal. Időtartama 90 perc.


 • Hátmasszázs

  A hátmasszázs során gyúró mozdulatokkal átdolgozom a gerinc két oldalát, a lapockát, a vállakat és a nyakat, így csökkentve az esetleges hát-, és gerincfájdalmakat, illetve fellazítom a letapadt izmokat. A hátmasszázs hatására felgyorsul a vérkeringés, csökken a stressz és javul a vendég általános közérzete.


 • Hátmasszázs köpöllyel

  A köpöly segítségével a letapadt izmok könnyebben lazulnak fel és. Hatását úgy fejti ki, hogy a bőrön keletkezett vákuum hatására a hajszálerek kitágulnak és vérbőség jön létre, mely segíti a salakanyagok és méreganyagok távozását. Emellett a köpölyözés serkenti a nyirokkeringést.


 • Talpmasszázs

  A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre és regenerálásra alkalmas. A kezelés javítja a keringést és jótékony hatása van az egész szervezet működésére. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése. A talpmasszázs célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.


 • Arcmasszázs

  Míg a kozmetikai arcmasszázs során a bőr feszességét megőrző, revitalizáló fogásokat is használnak, a nálam kínált arcmasszázs csak relaxáló, nyugtató, feszültséget csökkentő mozdulatokat tartalmaz. Ezen mozdulatok megfelelő sorrendben alkalmazása relaxált állapotba hozza a vendéget, fokozza a vérellátást, oldja a stresszt és friss közérzetet biztosít.


 • Alakformáló testmasszázs

  Ultrahangos gép segítségével speciális bőrfeszesítő gél kerül a bőr mélyebb rétegeibe. Ezáltal csökken a ráncok mélysége, a bőr feszesebb lesz és a szövetek egészségesebbé, tömörebbé válnak. A kezelés során a bőr belülről fiatalodik úgy, hogy a külső hám nem sérül meg. 6-8 alkalom ajánlott a hatás eléréséhez. A folyamat teljesen fájdalommentes! Az ultrahangos bőrfeszesítő kezelés előtt zsírégető krémet masszírozok a bőrbe, így elősegítve a bőrfeszesítés hatását. Így az időtartam 30 perc masszázs és 30 perc ultrahangos kezelés.


 • Komplett alakformáló kezelés

  Méregtelenítő-, cellulit-, és alakformáló masszázs, valamint ultrahangos gép segítégével alakformáló kezelés.


 • Kinesio Tape ragasztás

  A tapasz fájdalom és sérülés esetén is nagyon hatásos. A bőr és a bőr alatti kötőszöveten keresztül a reflexkörök aktiválásával javítja a vérkeringést, valamint az izmok és idegek tápanyag-, és oxigénellátását. Stabilizálja az izmokat és mentesíti a sérült szövetek terhelését, miközben megelőzi az izomgörcsök kialakulását és csökkenti a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.


 • Azonnali fájdalomcsillapítás

  Elsősorban mozgásszervi betegségek (nyak, váll, hát, derék, térd) esetén ajánlott, de idegbecsípődés esetén is hatásos módszer. Speciális készülék segítségével végzett fájdalomcsillapítás, ami már az első alkalom után javulást eredményez és mellékhatások nélküli történik. A kezelés masszázzsal egybekötve egy órás, az ár változó, érdeklődj telefonon!


 • Lágy csontkovácsolás

  Az ízületek mentén az izmok speciális masszázsfogásokkal fellazulnak, így az ízületek passzívan kimoz-gathatóak. A terhelés megszűnik az ízületi porcokról, amikbe az ízületi folyadék ismét visszajut. Ajánlott izom és izületi fájdalmak csökkentésére, megszűntetésére és megelőzésére.


 • Irodai masszázs

  Egy 15 perces masszázs magába foglalja a fej, nyak, vállak, karok, hát és derék kezelését. A masszázs során svéd-, és gyógymasszázs fogásokkal segítek feloldani a munka okozta stresszt. A kezelés teljes öltözetben történik egy speciálisan kialakított masszázs széken.


Fel